Отиди на съдържанието

Продукти

 

 
 
 

 

Представяне на марка Energizer

Продължавай напред - с ENERGIZER!

Животът е едно дълго пътуване, а колата е вашият билет към свободата. Никъде другаде нямате такова силно усещане за свобода, както когато сте зад волана. Всяка една миля си заслужава, независимо дали шофирате на обикновен градски път или сте на магистралата. За това опитайте свободата без ограничения. Почувствайте пътя без прегради - с акумулаторите Energizer!

Те дават всичко, което може да се очаква от един акумулатор - на автомобила, шофьора, търговеца и монтьора. В тях има повече мощност за всяка кола, при всякакви условия. Накратко, Energizer ще ви отведе по-далеч от всеки друг акумулатор, с максималната си безопасност,  блестящо изпълнение и легендарната си издръжливост. Независимо дали използвате Energizer в НАСА за задвижване на ракети или в нормална градска кола, тези акумулатори са надежден източник на енергия - изключително издръжливи при ниски  температури и при изгаряща жега.

Днешните автомобили представляват високо технологични чудеса. Те са оборудвани с множество електронни системи за подобряване на комфорта и безопасността. Но всички тези безбройни консуматори на енергия представляват истинско предизвикателство към електроснабдяването на автомобила, предизвикателство, което Energizer Premium AGM посреща във всяко едно отношение. Електролита е фиксиран в макро-стъклено покритие, което означава, че обема на клетките може да бъде използван максимално, което води до увеличаване на началната мощност. Освен това притежава най-добра за класата си издръжливост и резистентност на  вибрации.

Тази иновационна комбинация от високо-производителни стартерни батерии и енергийно снабдяване, е перфектния избор, когато дългия живот и непрестанната необходимост от енергия са от съществено значение.  AGM технологията доказва качествата си най-вече при кратки пътувания, в стационарни или градски условия, а също така и в трафик с бавно движение и задръствания. Тези акумулатори  гарантират постоянна енергия, необходима да захрани цялата електроника в автомобила. Факт  е, че всички производители на автомобили се насочват именно към тази стабилна технология.

Дай енергия на твоя бизнес!

Изберете Energizer и се възползвайте както от високото качество на марката, така и от пълната подкрепа на търговците:

  • Подходящ е за почти всяка кола на пазара
  • Може да се съхранява дълго време, благодарение на удължения срок на годност
  • Модернизиран захват за лесно и безопасно пренасяне
  • Широк спектър от адаптори, за различни видове свързване
  • Постоянна осведоменост на крайния потребител за марката и нововъведенията
  • Навременни доставки, широка гама продукти, поддържана на склад и персонално отношение от висококвалифицирани специалисти към всеки един клиент


Пълна мощност всеки път.
За всеки автомобил.
 
Колата е въплъщение на индивидуалната мобилност, независимо дали е компактен автомобил, луксозна лимузина, или просто средство за придвижване. Но не типа на колата е от значение, а независимостта, която тя ви предлага.
 
Акумулаторите Energizer не само осигуряват надежден и траен начален старт, но също така са и подходящи за всеки тип автомобил, колкото и уникален да е той, благодарение на гъвкавия, компактен и патентован адаптер. Акумулаторите  Energizer са повече от марка, благодарение на репутацията си , постигната както с функционално оптимизирания си дизайн, така и с опита и изпитаните технологии.

Готови за излитане. По всяко време. Акумулатори за товарни  превозни средства.

Надеждността  е всичко, когато се налага да бързате, независимо дали става дума за автобуси и товарни автомобили, както и за къси разстояния или при дълъг път. Акумулаторите за търговски превозни средства достигат до там, за където пътува автомобила - и вашият бизнес се развива добре. Нашите два акумулатора  осигуряват точния продукт за всички автомобили. Те осигуряват оптималните  условия за протичане на целия необходим цикъл на работа.

Те са идеални за употреба при тежкотоварни автомобили, специално проектирани и с изисквания за  по-висока издръжливост. Да не забравяме и ключовото предимство - максимална мощност всеки път!


Magstudio
Copyright 2012 Motooil